Despre mine

…si despre ce doresc sa transmit prin acest blog, pe scurt.

Am fost atrasa mereu sa scormonesc dupa intelesurile ascunse, aflate in spatele fenomenelor evidente. Si am vrut, in copilarie, sa ma fac arheolog, interesata mai degraba nu de istorie, ci de a scoate la lumina lucruri cunoscute demult, dar acoperite, uitate, si care ar putea sa aduca noi revelatii in prezent. 

Pana la urma m-am format tot intr-un fel de arheologie. Sufleteasca. Bineinteles, captivata tot de abordari profunde, dar ale psihismului, care m-au ajutat sa gasesc raspunsuri neasteptate sau confirmari ale impresiilor pe care le percepeam intuitiv.

Cealalta atractie majora pentru mine a fost dintotdeauna iubirea. Iubirea in forma ei romantica, in principal, dar si iubirea si conectarea cu natura…

Tema pe care o promovez este o combinatie a acestor doua pasiuni – iubirea romantica si explorarea ei in profunzime.

De ce am ales-o?

Pentru ca am descoperit prin propria experienta, si nu numai, ca relatia romantica (de cuplu) are o putere extraordinara de a ne ridica sau de a ne bloca sau cobori; de a ne oferi aripi sa zburam mai sus, atunci cand este potrivita pentru noi, sau de a ne „cioparti” fiinta, atunci cand nu este potrivita si implinitoare.

Si, fiindca relatia romantica reprezinta legatura afectiva cu cel mai mare impact in viata noastra de adult, consider ca devine esentiala informarea in acest sens.

De aceea, as vrea sa contribui prin ceea ce prezint aici, la acest prim pas important in orice demers de dezvoltare, transformare si reparare: cunoasterea.

Subiectele pe care le abordez provin din implicatiile profunde pe care le are iubirea romantica (de cuplu) in viata noastra.

Calatoria printre toate aceste informatii nu este foarte simpla, dar poate fi extrem de inspiranta pentru a crea si a mentine ceea ce ne dorim cu totii: relatii de iubire fericite.

(Si mai este un motiv sufletesc pentru care scriu despre iubire, la fel de important ca celelalte, acela ca Iubirea a fost cea care m-a salvat intotdeauna.)

 

 

Multumesc ca ati ales sa exploram impreuna!

Cu drag,

Veronica Cristea

 

Publicitate