De ce sa fii atent la aceasta trasatura a partenerului: inconstanta

Inconstanta partenerului in atitudinea fata de tine creeaza intotdeauna confuzie si, pe termen lung, genereaza probleme in propria ta functionare emotionala.

Traiesti des senzatia de a fi invaluit in multa afectiune din partea partenerului ca, pe neasteptate, sa te trezesti ca sub un dus rece, impins cu nepasare din confortul si siguranta imbratisarii sale calde?

Cam asta este starea specifica pe care o experimentezi intr-o relatie cu cineva instabil. Un amalgam de emotii intense, contradictorii si derutante.

Inconstanta partenerului in atitudinea fata de tine creeaza intotdeauna confuzie si, pe termen lung, genereaza probleme in propria ta functionare emotionala.

Indiferent de motivele reale si preponderent neconstientizate, comportamentul ambivalent al celuilalt, ce oscileaza intre cele doua extreme, transmite in general mesajul afectiv subtil ca: este vina ta. Daca acest mesaj se suprapune peste nesigurantele tale personale, acestea se amplifica si te fragilizeaza si mai mult.

De aceea, este important sa recunosti din timp semnele acestui stil de functionare si sa iti evaluezi cu luciditate si sinceritate capacitatea ta de a face fata unui astfel de comportament.

Mai multe detalii poti citi in articolul publicat in Psychologies:

Inconstanta: trasatura de caracter care afecteaza orice cuplu

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s