Si…ne indragostim

Ce se intampla cu noi cand ne indragostim? Ne reamintim si ne reconectam cu puterea noastra primordiala de a inflori.

Ce se intampla cu noi cand ne indragostim?

„In al noualea cer” este o descriere perfecta a locului in care ne plaseaza starea de indragostire.

Deasupra. Deasupra a tot, dar in acelasi timp aici.

Prezenti, in aceasi spatiu, insa pe o cu totul alta frecventa decat cea comuna. Frecventa  iubirii. Cand te afli scaldat in ea, ceea ce te inconjoara pare mai viu, mai colorat, te misti cumva mai lejer, lucrurile par sa se aseze mai armonios, experimentezi sincroncitati, radiezi o lumina atragatoare, provenita din prea-plinul inimii tale.

Traiesti un flux, prin care curgi linistit, in armonie cu tine, cu celalalt, cu viata ta. Descoperi ca exista nuante nebanuite, ce transforma complet ceea ce percepi.

Oamenii, situatiile, mediul in care te afli capata valente noi pe care nu le observasei pana atunci.

Ca si cand ai avea o bagheta magica, ce preschimba in aur ceea ce atinge, exact asa, ceva din starea ta inalta este imprumutat elementelor ce te inconjoara, infrumusetandu-le.

Devii un soare.

Pare o descriere din povesti? Te asigur ca nu este.

Ceea ce face posibila aceasta desfasurare de trairi este, pur si simplu, reactivarea suflului nostru de viata, care a primit un motiv pentru a se misca mai puternic si a ne orienta spre expansiune, spre crestere.

De cele mai multe ori, motivul care ne anima si ne trezeste provine din faptul ca cineva ne priveste cu atentie, ca suntem vazuti cu adevarat, dincolo de masti si aparari.

Simtim o usurare ca, in sfarsit, cineva a vazut in noi acel ceva special, frumos si plapand in acelasi timp, pe care il pastram protejat in sufletul nostru si pe care am vrut mereu sa il aratam, sa il manifestam, dar, fara o privire patrunzatoare si sustinatoare nu am avut puterea sa o facem.

Frecventa iubirii este, de fapt, o stare – sentimentul ca functionam si ne manifestam exact din locul in care se afla miezul nostru.

De aceea, o astfel de stare este atat de implinitoare. Fiindca exprima bucuria de a fi noi insine, autentici, cu toata varietatea de potentialitati ce astepta sa fie valorificate si exprimate.

E ca si cand, prin aceasta privire validanta am primi un fel de aprobare sa ne deschidem cufarul interior si sa ne impartasim darurile.

Ne atasam puternic de cel care ne ofera aceasta oportunitate de a inflori, fiindca, la nivel inconstient, stim ca suntem construiti si programati sa functionam cel mai bine si mai complet din acea stare vie, de flux, de expansiune, cu care ne conectam si pe care o recunoastem atunci cand ne indragostim.

Astfel, cumva incepem sa fim dependenti de prezenta celuilalt ca sa ne simtim vii, completi, entuziasmati, iar absenta sa o traim dureros, caci pare ca ne inchide accesul catre acel spatiu magic de manifestare.

Indragostirea chiar produce schimbari majore in interiorul nostru, in felul in care percepem viata, si de aceea nu este o forta de neglijat.

Gandeste-te la cat de energizat si puternic esti, atunci cand te simti admirat si dorit de cel pe care, la randul tau, il iubesti. Ti se pare putin lucru?

Ce se intampla cu noi cand ne indragostim? Ne reamintim si ne reconectam cu puterea noastra primordiala de a inflori.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s